Go
New
Find
Notify
Tools
Reply
  
Fails level detector
 Login/Join
 
<stumped>
posted
I have a K2 machine that fails level detector. My first thought was to calibrate level detector al went well as far as the LED's working as expected, but still failed during test. I took the module from another working machine and switched it to the bad machine still would not pass level detector. So I started switching boards from working machine. One at a time I switched the sensor, Actuator and function board, ran the test each time . Continues to fail. I then switched cables out one at a time. Still fails level detector. I am just a bit confused as to what to do next. Any suggestions will be appreciated.
 
Reply With QuoteReport This Post
<Guest>
posted
Is your venous pressure calibrated correctly? I know it sounds odd, but it can do that sometimes.
 
Reply With QuoteReport This Post
<KTS>
posted
Check your arterial pressure also that has happened to me, I know it sounds weird but it worked for me.
 
Reply With QuoteReport This Post
<pops>
posted
do you have the correct level of fluid in your dummy drip bulb Confused

disclaimer my views and no one else Razzer

ps also check that your motors are not causing some sort of voltage problem Wink
 
Reply With QuoteReport This Post
<NBTBMT>
posted
Agree it's usually the calibration and if the calibration doesn't work could be the sensors.
 
Reply With QuoteReport This Post
<GUE$T>
posted
Motherboard
 
Reply With QuoteReport This Post
posted Hide Post
Casters, definitely the casters.
 
Posts: 87 | Registered: 11 January 2015Reply With QuoteReport This Post
  Powered by Social Strata  
 


Copyright RenalWEB 2017